Service

STEEDS DE BESTE OPLOSSING


Zorg op maat

Of u nu tijdelijk een rolstoel nodig heeft of voor lange tijd, wij gaan steeds samen met u op zoek naar de beste én voordeligste oplossing. U bent uniek en daarom verwacht u een oplossing op maat. Wij begeleiden u niet alleen bij de zoektoch en het uitproberen van een juist hulpmiddel, wij helpen u ook bij de terugbetaling en bij het onderhoud van uw toestel.


Toestel op maat, aan huis

Nauwkeurig opmeten is van onmetelijk belang. Daarnaast is het belangrijk dat u goed kan inschatten waarvoor u het toestel nodig zal hebben. Een rolstoel die mee in de wagen moet kunnen is helemaal anders dan een toestel waar u heel de dag in zit. Bij een elektronische rolstoel speelt ook de actieradius een belanrijke rol. 

Werkplaats te Zoersel

SERVICE, ONDERHOUD & HERSTELLINGEN


Service:

Wij zijn geen groot bedrijf en daardoor kunnen wij u een uitmuntende service geven:

- Persoonlijke oplossing

- Ruim aantal vervangtoestellen

- Gratis demo toestellen

- Wij komen zonder kosten bij u aan huis


Onderhoud:

Het is belangrijk dat uw toestel in top conditie verkeert. Zonder vallen is vaak geen optie. Onderhoud is dan ook zeer belangrijk. Laat uw toestel daarom jaarlijks nakijken. 


Herstellingen:

Moest het toch nodig zijn en uw toestel doet niet meer wat het moet doen, dan kan u ook bij ons terecht voor herstellingen. Kleine herstellingen kunnen we meestal ter plaatsen uitvoeren, maar het gebeurt ook dat we u toestel moeten meenemen naar onze werkplaats te Zoersel of Mortsel.

SAMENWERKING & LEVERANCIERS


Wij zijn niet gebonden aan 1 merk of fabrikant. Zo kunnen wij steeds het beste toestel kiezen. Hieronder een selectie van leveranciers waar we graag mee samen werken.  

NUTTIGE LINKS