Service

Herstellingen en onderhoud

Werkplaats te Zoersel
Herstelling bij u aan huis
Werkplaats Mortsel

Uw mobiliteitshulpmiddel is belangrijk voor u, dus ook voor ons. Daarom komen we voor een onderhoud of een herstelling steeds naar u toe. Kleine herstellingen kunnen we meestal ter plaatsen uitvoeren, maar het gebeurt ook dat we u toestel moeten meenemen. In onze werkplaatsen te Zoersel of Mortsel kunen we namelijk nog beter voor uw toestel zorgen. Hierbij vinden we transparantie zeer belangrijk, zo houden wij u uiteraard steeds op de hoogte van de beoogde hersteltijd en de kostprijs van eventuele wisselstukken.

Gratis vervang & demo toestellen

Wij beschikken over een ruim aantal toestellen om u uit de nood te helpen. Ook in het kader van de aanvraag van een nieuwe scooter of elektrische rolstoel voorzien wij de mogelijkheid om de nodige testen te doen. U mag dan zelfs onze demo een tijdje bij u thuis gebruiken. Enkel zo kan u een juist beeld vormen over het beoogde gebruik.

Nieuwe toestellen 

Als u een nieuw toestel wil, kiest u liever niet van een website natuurlijk. Dan komt u beter langs bij onz toonzaal te Wijnegem. U kan er verschillende modellen testen en wij kunnen u uitvoerig bijstaan bij uw keuze. Daarnaast helpen wij u graag bij de opstart van de terugbetaling als u hiervoor in aanmerking komt. Wij vragen u wel hiervoor een afspraak te maken.

Samenwerkingen

Om u nog beter van dienst te zijn  werken wij samen met zorgvuldig gekozen partners:

 - Simplife: vakkundige installatie van huis- en trapliften

 - Scootassist: Veilige en betrouwbare pechbijstand voor als u onderweg bent met uw scooter 

 - Ergopraktijk: dankzij gespecialiseerd ergotherapeuten correct leren omgaan met hulpmiddelen 

 - Bandagisten: bandages en steunzolen op maat, aan huis opgemeten en afgeleverd

Service naar bedrijven

Heeft u als bedrijf niet altijd de tijd om mensen uit de nood te helpen, dan doen wij dit graag voor u! Zo werken wij al jaren samen met OZ Shop.